Kontorsstädning i Kungälv

Kontorsstädning i Kungälv

Anlita en partner med lång erfarenhet där era önskemål alltid står i fokus!

Vi på RIAB har städat kontor i många år och kommer gärna med förslag på vad vi tror är bästa städupplägget för era lokaler men anpassar i övrigt städningen helt efter era preferenser. Det är inte ovanligt att våra kunder även använder oss till att utföra ett löpande underhåll i lokalerna såsom exempelvis golvvård för att förlänga golvens livslängd. Då vi ändå är på plats kan vi även erbjuda låga priser på ert förbrukningsmaterial eller ta ansvar för hanteringen av era entreémattor!

lokalvard-stad

RIABs fokus på kvalitet- och miljö

Vi märker hela tiden av ett ökat fokus på kvalitets- och miljöarbetet hos våra kunder och får allt oftare frågor kring hur vi säkerställer rätt kompetens inom desssa områden. RIAB är certifierade både för ISO 9001 och 14001 (kvalitet- och miljö) vilket betyder att ert företag med gott samvete kan anlita oss och på så sätt veta att ni samarbetar med en städleverantör som prioriterar och ligger i framkant inom miljö- och kvalitetsarbetet.

Vad kostar kontorsstädning i Kungälv?

Vi brukar ha ett upplägg hos våra kontorsskunder med en fast månadsavgift som baseras på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle vilket vanligen även anpassas efter årstid då behovet skiljer sig åt. Kontakta oss om du har några frågor kring kontorsstädning eller vill diskutera pris för ert kontor. Alternativt klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så återkommer vi till er med en kostnadsfri offert!

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Kungälv även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.

Kontakta oss för gratis offert!

GRATIS OFFERT