Kontorsstädning i Ljungskile

Kontorsstädning i Ljungskile

Kontorsstädning efter era önskemål!

Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning hos våra kunder och har över tiden lärt oss vad som fungerar bra varför vi gärna kommer med förslag kring hur vi tror er kontorsstädning bör utformas men samtidigt är vi mycket lyhörda för era specifika önskemål.

Vill ni utföra löpande underhåll av exempelvis era golv för att förlänga dess livslängd är detta något vi har stor vana av.  Vi kan även erbjuda er mycket konkurrenskraftiga priser för inköp och hantering av förbrukningsmaterial samt entréemattor där den stora fördelen för er förutom lägre priser är att ni slipper hanteringen av detta och vi tar det när vi ändå är på plats!

lokalvard-stad

RIAB prioriterar kvalitet- och miljö

Att ni som beställare skall få den kvalitet ni förväntar er är en självklarhet för oss. Städning är vidare miljöbelastande (primärt via kemikalieanvändning och transporter) och vi märker av hos både existerande kunder samt vid förfrågningar att detta är är ett område där kunder ställer högre och högre krav – man vill helt enkelt köpa in städning av någon som man vet prioriterar miljöarbetet. RIABs arbete inom kvalitet- och miljö görs via vår ISO-certifiering (9001 och 14001) där vi kontinuerligt utvärderas av kontrollorgan. Med oss vet ni därför att ni samarbetar med en städleverantör som ligger i framkant och löpande utvecklar sig i sitt miljö- och kvalitetsarbete.

Vad kostar kontorsstädning i Ljungskile?

Våra kunder inom kontorsstädning brukar ha ett månadsabonnemang med en fast avgift baserad på de antal timmar vi avtalat kring städningen per tillfälle. Givetvis finns här en flexibilitet och skulle ni vid något tillfälle exempelvis vilja att vi gör en extrastädning, även med kort varsel, så ordnar vi förstås det! Har ni några som helst frågor vad beträffar städning av er arbetsplats så kontakta vår kundtjänst så berättar vi mer. Alternativt kan ni via länken nedan, efter att ha fyllt i ett fåtal uppgifter, även få en offert utan kostnad!

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Ljungskile även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.

Kontakta oss för gratis offert!

GRATIS OFFERT