Kontorsstädning i Stenungsund

Kontorsstädning i Stenungsund

Era önskemål står alltid i fokus!

Vi anpassar kontorsstädningen helt efter era önskemål men vi kommer gärna med tips kring lämpligt upplägg genom att exempelvis ta fram ett städprogram anpassat till er. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan och lämpligen anpassas frekvensen på städningen även efter säsong.

Många av våra kunder har utöver den regelbundna städningen valt att ha ett löpande underhåll av exempelvis fönsterputstning och golvvård. Förutom kontorsstädningen kan vi också erbjuda konkurrenskraftiga priser på inköp och hantering av förbrukningsmaterial och entréemattor där den stora fördelen för er förutom lägre kostnad är att ni slipper hanteringen av detta!

lokalvard-stad

Rönnäng Industritjänsts kvalitets- och miljöarbete

Vi tror att kvalitets- och miljöarbetet kommer att bli alltmer viktigt som konkurrensmedel bland lokalvårdsaktörer varför vi arbetar aktivt med dessa områden och är certifierade både för ISO 9001 och 14001. Detta betyder att ni med gott samvete kan anlita oss som städleverantör och veta att ni arbetar med en part som ligger i framkant i sitt miljö såväl som kvalitetsarbete.

Vad kostar kontorsstädning?

Som avtalskund hos Rönnäng Industritjänst i Stenungsund brukar vi ha ett upplägg med en fast månadsavgift som baseras på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Kontakta oss om du har några frågor kring kontorsstädning eller vill få en prisuppgift. Alternativt klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så återkommer vi till er med offert!

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Stenungssund även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.

Kontakta oss för gratis offert!

GRATIS OFFERT