Kontorsstädning i Uddevalla

Kontorsstädning i Uddevalla

RIAB har lång erfarenhet av kontorsstädning och era önskemål står alltid i fokus!

Vi har arbetat med kontorsstädning hos våra kunder i många år och tror oss ha lärt oss en hel del under tidens gång. Vi ger er därför gärna förslag kring vår uppfattning gällande bästa städupplägg för ert kontor och är noga med att ställa rätt frågor så att städningen i slutändan utformas efter era önskemål.

Flertalet av våra kunder nyttjar oss även till att med jämna mellanrum utföra underhåll i lokalerna såsom golvvård för att förlänga golvens livslängd. Vi hanterar även förbrukningsmaterial och entréemattor där vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser samtidigt som vi kan frigöra tid för er på ett smidigt sätt då vi ändå är på plats!

lokalvard-stad

Kvalitets- och miljöarbete är nyckelord för oss

RIAB är mycket måna om att ni som beställare skall få den kvalitet ni förväntar er. Städning är dessutom belastande för miljön  (där kemikalieanvändning och transporter är huvudområden) och vid val av städleverantör vill våra kunder i allt högre utsträckning vara säkra på att den de samarbetar med prioriterar miljöarbetet. Arbetet inom kvalitet- och miljö görs inom ramen för RIABs certifiering inom ISO 9001 och 14001 där vi som företag kontinuerligt utvärderas. Fördelen för er som kund är att ni med gott samvete kan veta att ni arbetar med en städleverantör som ligger i framkant samt löpande förbättrar sig inom miljö- och kvalitetsarbetet.

Vad kostar kontorsstädning i Uddevalla?

Vårt upplägg med kunder inom kontorsstädning brukar vara ett abonnemang med en fast månadsavgift där de antal timmar vi har kommit överens om skall städas ligger som grund. Dock anpassas detta vanligen efter säsong då städbehovet skiljer sig åt mellan årstider. Har ni några frågor gällande städning av er arbetsplats är ni varmt välkomna att kontakta vår trevliga kundtjänst. Via länken nedan kan ni även fylla i några uppgifter så sänder vi er så snart vi kan en kostnadsfri offert!

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Uddevalla även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.

Kontakta oss för gratis offert!

GRATIS OFFERT