Fönsterputsning på Tjörn

Fönsterputsning på Tjörn

Låt RIABs duktiga fönsterputsare putsa era fönster och använd er tid till annat!

En skicklig fönsterputsare putsar fönster noggrant under hög effektivitet och detta är precis vad du kan förvänta dig av RIABs professionella fönsterputsare oavsett antal, typ eller var de sitter. Överlämna fönsterputsningen till proffs och spendera din dyrbara fritid på roligare saker! Anlita RIABs fönsterputsare!

Fönsterputsning på Tjörn

Vad kostar fönsterputsning?

Fönstertyp, placering och antal är viktiga komponenter för priset för en fönsterputsning. Majoriteten av våra kunder är avtalskunder som abonnerar på fönsterputsning vilket innebär många fördelar:

  • Det är enkelt – vi putsar när det passar er och ni väljer vilken period och hur många gånger per år ni vill ha putsat..
  • .. på så sätt slipper ni avropningen utan vi dyker helt enkelt upp i enlighet med vad vi avtalat
  • Ni får prioritet under högsäsong då det annars kan vara väntetid på att få en fönsterputsning
  • Ni kan närsomhelst göra förändringar i ert upplägg

Kontakta vår trevliga kundtjänst om du har några frågor kring fönsterputsning eller vill fråga vad fönsterputsning för ditt hem skulle kosta. Alternativt klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så återkommer med en kostnadsfri offert!

Fönsterputsning i övriga Bohuslän

Det är inte bara på Tjörn som RIAB utför fönsterputsning. Våra duktiga fönsterputsare arbetar även i och kring följande orter i övriga Bohuslän:

Kontakta oss för gratis offert!

GRATIS OFFERT