Hemstädning i Ljungskile

Hemstädning i Ljungskile

Låt RIAB sköta städningen och frigöra tid i din vardag!

Hur många timmar i månaden lägger du på städning hemma? RUT-avdraget gör att du idag kan få hjälp med din städning till en förhållandevis låg kostnad vilket upptäcks av fler och fler personer. Ljungskile ligger ca. 6,6 mil norr om Göteborg. Många pendlar in till Göteborg för arbetet, vilket är tidskrävande. Kom hem till ett städat hem och njut av din lediga tid! Boka in hemstädning i Ljungskile med oss på RIAB och unna dig lite vardagslyx!

Ring eller maila vår kundtjänst så går vi gärna igenom lämpligt städprogram med dig som Ljungskilebo – vi kommer finna ett upplägg som passar för både dina behov och plånbok!

Hemstädning i Ljungskile

Har ni några bindningstider?

På RIAB tror enkelhet och flexibilitet lägger grunden för ett gott samarbete. Våra hemstädskunder har därför inga uppsägnings- eller bindningstider utan bestämmer helt och hållet hur ofta och hur länge de vill anlita oss. Enkel och tydlig kommunikation är ytterligare något vi prioriterar och ändringar i städupplägget skall du som kund kunna begära på dagen.

Vad kostar hemstädning i Ljungskile?

När du bokar städhjälp hemma  hos oss på RIAB kommer vi vanligen överens om hur ofta och länge vi skall städa vid varje tillfälle. Vare sig du vill ha städning en gång per vecka, varannan vecka eller en gång i månaden kommer vi hitta ett passande upplägg för ditt hem! Ring vår trevliga kundtjänst om du har några frågor kring hemstädning i Ljungskile eller klicka på länken nedan, komplettera med dina uppgifter så återkommer vi snarast till dig med en helt förutsättningslös offert!

Rönnäng Industritjänst erbjuder hemstädning i primärt Stenungsund, Orust, Tjörn, LjungskileKungälv och Uddevalla med omnejd men kan även ta uppdrag utanför dessa områden.

Därför bör du välja Rönnäng Industritjänst för din hemstädning!

  • Riktiga löner och utbildning för personalen – Här går personalen under kollektivavtal med försäkringar och pension, kort sagt riktiga anställningsformer.
  • Städning anpassat till dina behov – Du bestämmer hur du vill ha städat och vad det skall kosta där vi, baserat på vår erfarenhet, ser till att finna det bästa upplägget enligt enligt dina krav och önskemål.
  • Ansvarsförsäkring som ger trygghet – Skulle något mot förmodan gå sönder i ditt hem täcker vår ansvarsförsäkring eventuella skador vilket gör att både du som kund och vår personal kan känna en trygghet.

Hemstädning i övriga Bohuslän

RIAB har stor erfarenhet av hemstädning och erbjuder hemstädning på många orter i Bohuslän. Anlita oss för hemstädning på följande orter, med omnejd:

Kontakta oss för gratis offert!

GRATIS OFFERT