Hemstädning i Tjörn

Hemstädning på Tjörn

Mer tid i vardagen – städning hemma på dina villkor!

Tjörn, som är Sveriges sjunde största ö, är en viktig region för RIAB där vi idag hjälper ett stort antal hushåll med hemstädning. För vissa innebär hemstädning med daglig pendling ner till Göteborg en stor hjälp att frigöra tid på ett prisvärt sätt tack vare RUT-avdraget. Höst och vår är det även vanligt med storstädningar med fönsterputsning, bland annat i de många fritidshusen då befolkningen nästan tredubblas på ön under sommarmånaderna.

Vi finns representerade i Vallhamn och du är välkommen att ringa eller maila vår kundtjänst så berättar vi gärna mer om hur det går till när man anlitar oss som städfirma för städning och fönsterputsning. Vi har stor vana av att lägga upp anpassade städprogram efter dina önskemål men kan även ge dig tips vad vi tycker kan vara lämpligt för ditt hem.

Hemstädning Tjörn

Bindningstider?

Du som kund skall endast fortsätta anlita våra tjänster om du tycker vi gör ett bra jobb. Vid bokning av hemstädning hos oss får du därför inga bindnings- eller uppsägningstider och justeringar i städupplägget gör vi på dagen om du skulle önska detta. Vid hemstädning är enkelhet och flexibilitet något vi vet våra nuvarande kunder uppskattar.

Vad betalar man för hemstädning på Tjörn?

Vid bokning av hemstädning hos oss på RIAB avtalas vanligen om hur ofta och länge vi skall städa vid varje tillfälle. Oavsett om du vill ha veckostädning, städning varannan vecka eller en gång i månaden finner vi ett bra upplägg för ditt hem som du blir nöjd med. Kontakta oss om du har några frågor kring hemstädning på Tjörn alternativt klicka på länken nedan, fyll i uppgifterna så återkommer vi så snart som möjligt till dig med en helt förutsättningslös offert!

Varför välja Rönnäng Industritjänst för er hemstädning?

  • Riktiga löner och utbildad personal – utbildade medarbetare som har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, pension och rättvisa arbetsvillkor.
  • Ansvarsförsäkring som innebär trygget för dig – vår ansvarsförsäkring täcker eventuella skador om något mot förmodan skulle inträffa när vi är hos er och städar.
  • Städning på dina villkor – dina önskemål är grunden när vi tillsammans utformar ett optimalt städprogram hos dig dock kommer vi gärna med tips om vad vi tycker är lämpligt baserat på vår erfarenhet.
  • Nöjd kund-garanti – bedömning av städresultat är ofta subjektivt – är du inte helt nöjd med vårt jobb, åtgärdar vi så snart som möjligt!

Hemstädning i övriga Bohuslän

Hemstädning är ett av RIABs nyckelsegment och förutom på Tjörn har vi idag en bred bas av hushåll som återkommande kunder i övriga Bohuslän:

Kontakta oss för gratis offert!

GRATIS OFFERT