Hemstädning i Uddevalla

Hemstädning i Uddevalla

Mer tid i din vardag – städhjälp i Uddevalla!

Uddevalla är den största tätorten i Bohuslän, hem till ett av Sveriges mest besökta museer och en ort som RIAB har lång erfarenhet av då vi har hjälpt till med städning här sedan slutet av 1990-talet. Här städar vi hos alltifrån industrier, företag och privatpersoner, vilket är en viktig anledning till att vi finns etablerade i Uddevalla med kontor.

Fler och fler människor upptäcker idag hur billigt det är att anlita städhjälp genom att nyttja RUT-avdraget och endast betala 50% av priset. Är du i behov av hemstädning i Uddevalla. Kanske har du ett hus eller en lägenhet och vill ha hjälp med veckostädning eller någon annan typ av städning? Begär en Gratis offert!

Bor du i eller omkring Uddevalla och har funderingar och frågor kring hemstädning är du varmt välkommen att kontakta vår trevliga kundtjänst så  går vi gärna igenom lämpligt upplägg för din bostad. Oavsett hur du vill ha hjälp med din städning kommer vi finna en modell som passar för ditt hem! Få mer tid över – testa hemstädning!

Hemstädning i Uddevalla

Inga bindningstider

På RIAB  är vi övertygade om att kunder väljer att fortsätta anlita våra tjänster om de är nöjda med vårt arbete. Bokning av hemstädning hos oss innebär därför att du slipper bindnings- eller uppsägningstider och helt själv kan välja hur ofta och hur länge du vill anlita oss. Önskar du förändringar i städupplägget kan vi göra detta samma dag som vi kommer. Vi tror att enkelhet och flexibilitet är en bra grund för ett gott samarbete och en anledning till att kunder tycker att det funkar bra med oss.

Vad kostar hemstädning i Uddevalla?

Kunder som väljer att anlita RIAB för hemstädning betalar vanligtvis en fast månadsavgift, baserad på antalet timmar vi gemensamt kommit fram till som lämplig per månad. Det går givetvis även bra att boka engångsstäd hos oss i form av exempelvis ett storstäd. Vill du diskutera städhjälp är du varmt välkommen att kontakta oss antingen genom att ringa eller maila alternativt kan du klicka på länken nedan och fylla i uppgifterna så återkommer vi med en kostnadsfri offert till dig!

Varför anlita RIAB för er hemstädning?

  • Personal med riktiga löner och utbildning – Utbildad personal med fast anställning som går under kollektivavtal, har försäkringar, pension, kort sagt riktiga anställningsformer.
  • Städning på dina villkor – Det är du som vet bäst hur du vill ha det i ditt hem vilket ligger som grund för vår städning men vi ger gärna tips, baserat på vår erfarenhet, kring städupplägg för bästa resultat i din bostad.
  • Ansvarsförsäkring ger dig trygghet – Vår ansvarsförsäkring täcker eventuella skador skulle mot förmodan något inträffa vilket gör att både du som kund och vår personal kan känna en trygghet.

Hemstädning i övriga Bohuslän

Vi på RIAB erbjuder inte bara hemstädning i Uddevalla utan på fler orter i Bohuslän.  Många av våra kunder finns även bland annat i:

Kontakta oss för gratis offert!

GRATIS OFFERT