Hemstädning

Hemstädning

Mer tid i din vardag – hemstädning på dina villkor!

Låt oss göra din vardag lite enklare genom att hjälpa dig med din hemstädning. Tack vare RUT-avdraget där du som kund endast betalar 50% av arbetskostnaden är det idag extra förmånligt att få hjälp med löpande städning hemma och du kan därmed frigöra mer tid för dina favoritsysslor. Vi har mångårig erfarenhet av hemstädning och städar idag hushåll i Bohuslän, främst:

Kontakta vår trevliga kundtjänst så går vi igenom vilka städbehov du har i ditt hem. Vi är vana vid att lägga upp skräddarsydda program efter dina önskemål men kan även ge dig tips vad vi tycker är lämpligt.

hemstadning2

Hemstädning utan bindningstider

På RIAB tror vi att kunder väljer att fortsätta anlita våra tjänster om de tycker vi gör ett bra jobb. Därför har vi inga bindnings- eller uppsägningstider utan du som kund väljer helt och hållet hur ofta och länge du vill anlita oss. Förändringar i städupplägget gör vi på dagen om du skulle önska detta. Det skall vara enkelt och flexibelt att anlita hemstädning hos RIAB.

Vad kostar hemstädning?

När du beställer städhjälp i ditt hem från oss på RIAB så avtalas om antal timmar/tillfälle och städfrekvens. På så vis får du som kund koll på när vi skall komma och städa och hur länge vi städar. Kanske vill du ha veckostädning eller istället städning varannan vecka? Vi är flexibla! Kontakta oss om du har några frågor kring hemstädning alternativt klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så återkommer vi till er med en helt förutsättningslös offert.

Varför anlita RIAB för städning i hemmet?

  • Vår personal är utbildad och har riktiga löner – Personal som är utbildad och har fast anställning där samtliga omfattas av kollektivavtal.
  • Ansvarsförsäkring innebär trygghet för kunder och anställda – Skulle något oförutsett inträffa ligger vår ansvarsförsäkring i bakgrunden som en trygghet.
  • Städning på dina villkor – Vi vet att du förmodligen vet bäst om hur du vill ha det hemma varför du skall kunna välja när och hur mycket vi ska städa. Vi kommer dock gärna med rekommendationer och utformar en plan tillsammans med dig!

Kontakta oss för information om hemstädning!

HEMSTÄDNING