Det är nystädat!

Ett brett utbud av tjänster inom städning för företag

Städ för företag
– bl a kontorsstädning, byggstäd & sanering

Kontakta Rönnäng Industritjänst om du vill veta mer om företagsstäd och lokalvård i Stenungsund, Tjörn, Orust, Uddevalla, Kungälv eller Ljungskile.

Kontorsstädning

Dina önskemål står alltid i fokus
Vi anpassar kontorsstädningen helt efter era önskemål men vi kommer gärna med tips kring lämpligt upplägg genom att exempelvis ta fram ett städprogram anpassat till er. Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan och lämpligen anpassas frekvensen på städningen även efter säsong.

Läs mer om kontorsstädning

 

Industristädning/processtädning

Välj en partner för er industristädning med lång erfarenhet
Rönnäng Industritjänst har lång erfarenhet av industristädning och har under åren byggt upp bred kunskap inom olika former av rengöring för framförallt livsmedelsindustrin men även annan tung industri.

Läs mer om Industristädning/processtädning

 

Byggstädning

Flexibilitet och erfarenhet viktiga egenskaper hos en partner vid byggstädning
Större såsom mindre byggbolag anlitar oss löpande för byggstädning i olika typer av uppdrag. I denna typ av projekt är det inte ovanligt att planeringen störs av oförutsedda händelser vilket ställer höga flexibilitetskrav på byggstädningen.

Läs mer om Byggstädning

 

Golvvård

Regelbunden golvvård förlänger golvens livslängd och höjer totalintrycket av lokalerna markant
Det underlättar även städningen då en yta skapas som gör det svårare för smuts att tränga ner i golvets porer. Förutom den dagliga skötseln skall du som kund alltid kunna ställa krav på oss på RIAB vad beträffar det periodiska underhållet av era golv.

Läs mer om Golvvård

 

Fönsterputsning

Effektiv fönsterputsning
Rena fönster höjer totalupplevelsen i era fastigheter som blir ljusare, trevligare och mer representativa. Att putsa fönster snabbt och effektivt med ett gott resultat utan flammighet och rinnmärken är dock ett hantverk som ställer höga krav på fönsterputsaren.

Läs mer om fönstputsning

 

Fasadrengöring

Vi rengör din fasad från olika typer av beläggningar såsom mossa, alger, smuts, mm.
Vi arbetar här med ultrarent vatten med lågt tryck vilket är en mycket skonsam metod för fasad och miljö. Den är även säker och priseffektiv då inga liftar krävs då vi arbetar med långa teleskåpskaft upp till 18 meter från markplan.

Läs mer om fasadrengöring

 

Klottersanering

RIAB använder sig av biologiskt nedbrytbara kemikalier vid klottersanering som säkerställer ett fullgott resultat
Vi arbetar med så kallad kemisk sanering vid klotterborttagning. Detta innebär att en speciell klotterborttagare används som anpassas till klottertyp samt underlag klottret sitter på.

Läs mer om klottersanering

 

Sanering

Rönnäng Industritjänst och Ocab kan i samarbete erbjuda er tjänster inom sanering och avfuktning
Vi kan utföra sanering efter brand- och vattenskador och sanerar även asbest, radon, mögel, samt genomför utredningar och besiktningar

Läs mer om sanering

 

Kringservice

Vi hanterar ert behov behov av förbruknings- och hygienmaterial när vi ändå är på plats!
På detta sätt kan vi dels erbjuda er att dra nytta av våra inköpspriser men även tidsbesparing eftersom ni slipper denna hantering

Läs mer om kringservice

 

Isblästring

Isblästring med torris är en miljövänlig metod där inga kemikalier eller lösningsmedel behövs
Det är dessutom en fullständig torr metod då pelletsen dunstar omedelbart vid kontakt med behandlad yta och således ej lämnar något avfall förutom beläggningen som blästras bort.

Läs mer om isblästring

 

Utemiljö

Vill ni ha samma leverantör för både inne- och utemiljö kan vi även erbjuda tjänster såsom gräsklippning, rensning och klippning av häckar
Under vinterhalvåret kan vi hjälpa er med snöskottning och sandning. Vi har även lång erfarenhet klottersanering.

Läs mer om utemiljö