Klottersanering

Klotterborttagning med kemisk sanering

Rönnäng använder biologiskt nedbrytbara kemikalier vid klottersanering.
Detta innebär att en speciell klotterborttagare används som anpassas till klottertyp samt underlag klottret sitter på.
Därefter sker en kemisk reaktion mellan klotter och klotterborttagaren så att detta ”löses upp” utan att den underliggande ytan skadas vid borttagningen.

Miljövänlig sanering av klotter

RIAB arbetar endast med biologiskt nedbrytbara kemikalier vid klottersanering som dock säkerställer ett fullgott resultat.

Klottersanering i Göteborg & Bohuslän

Rönnäng Industritjänst erbjuder klottersanering i primärt Stenungsund, Orust, Tjörn, Kungälv, Uddevalla och Ljungskile med omnejd men kan även ta uppdrag utanför dessa områden.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en kostnadsfri offert inom 24 timmar?

Är inte kemisk klottersanering farligt?

Trots att det låter så så är det faktiskt inte det. Produkterna som används vid kemisk klottersanering är fullständigt miljöanpassade och biologiskt nedbrytbara.

Höga krav på klottersanerare

Att arbeta med miljövänliga saneringsmetoder kräver en duktig utföraren och de har vi flera stycken på Rönnäng. Genom att använda kemisk sanering blir klottersaneringen faktiskt mer effektivt och är skonsammare mot underlaget än de gamla medlen.

Vi är professionella klottersanerare

Klottersanering är ett hantverk och så se till att anlita ett professionellt klottersaneringsföretag. Rönnäng har kunskapen, erfarenheten och verktygen att sanera ditt klotter.

Ta bort klottret snabbt

Tänk på att det är viktigt att till att ta bort klotter så fort som möjligt. Det gör det lättare att få bort. Du bör även polisanmäla händelsen. Har du drabbats fler än en gång, kanske på samma ställe? Då kan vi även erbjuda förebyggande klotterskydd. Hör av dig till vår kundtjänst för råd och offert.