Kontorsstädning

Städa kontor? Vi kan!

Vi på RIAB har lång erfarenhet av städning i miljöer såsom kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag och offentliga ytor. Detta har gjort att vi utarbetat effektiva städmetoder där god kvalitet är ett ledord.

Trygg kontorsstädning på dina villkor

Vi sätter ett stort värde på att vara lyhörda för våra kunders önskemål och förväntningar så att vi kan utveckla städningen tillsammans.

Recension

Kontorsstäd & fönsterputsning

Våra kunder brukar vanligtvis utöver den regelbundna kontorsstädningen ha ett löpande underhåll i form av fönsterputsning och golvvård.

Vi fyller på papper & tvättar mattor

I tillägg till kontorsstädning erbjuder RIAB även kringservice i form av inköp och hantering av förbrukningsmaterial och vi kan även ta totalansvar för era entrémattor.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en kostnadsfri offert inom 24 timmar?

Kvalitets- och miljöarbete hos RIAB

Vi ser en tydlig trend bland våra kunder att högre och högre krav ställs på oss som städleverantör inom miljö- och kvalitetsområdet. RIAB arbetar därför aktivt för att kontinuerligt bli bättre inom dessa segment. Anlitar ni RIAB för er kontorsstädning kan ni därför vara säkra på att ni även arbetar med en städleverantör som verkligen prioriterar miljö- och kvalitet.

Vad kostar kontorsstädning?

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan och lämpligen anpassas frekvensen på städningen även efter säsong då behovet ofta skiljer sig markant mellan årstiderna.

Kundtjänst & offert

Är ni intresserade av att förhöra er om kontorsstädning är ni varmt välkomna att kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi gärna mer. Vill du ha en kostnadsfri offert direkt så fyll i vårt formulär. 

Vi arbetar med kontorsstädning i (vid behov kan vi även ta större uppdrag utanför dessa områden):