Kontorsstädning i Uddevalla

Kontorsstädning i Uddevalla

Vi på RIAB har lång erfarenhet av städning i olika miljöer såsom kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag och offentliga ytor. Detta har gjort att vi utarbetat effektiva städmetoder där god kvalitet  ledordet. Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och förväntningar. På så sätt kan utveckla städningen tillsammans.

Våra kunder brukar vanligtvis utöver den regelbundna kontorsstädningen ha ett löpande underhåll i form av fönsterputsning och golvvård. I tillägg till kontorsstädning erbjuder vi på RIAB även mycket konkurrenskraftiga priser på inköp och hantering av förbrukningsmaterial och entrémattor. Förutom sänkta kostnader är fördelen för er som kund att ni då kan slippa hanteringen av detta!

Kvalitets- och miljöarbete är nyckelord för oss

RIAB är mycket måna om att ni som beställare skall få den kvalitet ni förväntar er. Städning är dessutom belastande för miljön (där kemikalieanvändning och transporter är huvudområden) och vid val av städleverantör vill våra kunder i allt högre utsträckning vara säkra på att den de samarbetar med prioriterar miljöarbetet. Fördelen för er som kund är att ni med gott samvete kan veta att ni arbetar med en städleverantör som ligger i framkant samt löpande förbättrar sig inom miljö- och kvalitetsarbetet.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en kostnadsfri offert inom 24 timmar?

Vad kostar kontorsstädning i Uddevalla?

Vårt upplägg med kunder inom kontorsstädning brukar vara ett abonnemang med en fast månadsavgift där de antal timmar vi har kommit överens om skall städas ligger som grund. Dock anpassas detta vanligen efter säsong då städbehovet skiljer sig åt mellan årstider. Har ni några frågor gällande städning av er arbetsplats är ni varmt välkomna att kontakta vår trevliga kundtjänst. Via länken nedan kan ni även fylla i några uppgifter så sänder vi er så snart vi kan en kostnadsfri offert!

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Uddevalla även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.