Kontorsstädning i Ljungskile

Kontorsstädning i Ljungskile

Vi på RIAB har lång erfarenhet av städning i miljöer såsom kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag och offentliga ytor. Detta har gjort att vi utarbetat effektiva städmetoder där god kvalitet är ett ledord. Vi sätter ett stort värde på att vara lyhörda för våra kunders önskemål och förväntningar så att vi kan utveckla städningen tillsammans.

Våra kunder brukar vanligtvis utöver den regelbundna kontorsstädningen ha ett löpande underhåll i form av fönsterputsning och golvvård. I tillägg till kontorsstädning erbjuder RIAB även mycket konkurrenskraftiga priser på inköp och hantering av förbrukningsmaterial men även entrémattor. Förutom sänkta kostnader är fördelen för er som kund att ni då kan slippa hanteringen av detta!

RIAB prioriterar kvalitet- och miljö

Att ni som beställare skall få den kvalitet ni förväntar er är en självklarhet för oss. Städning är vidare miljöbelastande (primärt via kemikalieanvändning och transporter) och vi märker av hos både existerande kunder samt vid förfrågningar att detta är är ett område där kunder ställer högre och högre krav – man vill helt enkelt köpa in städning av någon som man vet prioriterar miljöarbetet. Med oss vet ni att ni samarbetar med en städleverantör som ligger i framkant och löpande utvecklar sig i sitt miljö- och kvalitetsarbete.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en kostnadsfri offert inom 24 timmar?

Vad kostar kontorsstädning i Ljungskile?

Våra kunder inom kontorsstädning brukar ha ett månadsabonnemang med en fast avgift baserad på de antal timmar vi avtalat kring städningen per tillfälle. Givetvis finns här en flexibilitet och skulle ni vid något tillfälle exempelvis vilja att vi gör en extrastädning, även med kort varsel, så ordnar vi förstås det! Har ni några som helst frågor vad beträffar städning av er arbetsplats så kontakta vår kundtjänst så berättar vi mer. Alternativt kan ni via länken nedan, efter att ha fyllt i ett fåtal uppgifter, även få en offert utan kostnad!

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Ljungskile även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.