Kontorsstädning på Tjörn

Kontorsstädning på Tjörn

Vi på RIAB har lång erfarenhet av städning i miljöer såsom kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag och offentliga ytor. Detta har gjort att vi utarbetat effektiva städmetoder där god kvalitet är ett ledord. Vi sätter ett stort värde på att vara lyhörda för våra kunders önskemål och förväntningar så att vi kan utveckla städningen tillsammans.

Våra kunder brukar vanligtvis utöver den regelbundna kontorsstädningen ha ett löpande underhåll i form av fönsterputsning och golvvård. I tillägg till kontorsstädning erbjuder RIAB även mycket konkurrenskraftiga priser på inköp och hantering av förbrukningsmaterial men även entrémattor. Förutom sänkta kostnader är fördelen för er som kund att ni då kan slippa hanteringen av detta!

Kvalitets- och miljöarbete hos RIAB

Vi ser en tydlig trend bland våra kunder att högre och högre krav ställs på oss som städleverantör inom miljö- och kvalitetsområdet. RIAB arbetar därför aktivt för att kontinueraligt bli bättre inom dessa segment. Anlitar ni RIAB för er kontorsstädning kan ni därför vara säkra på att ni även arbetar med en städleverantör som verkligen prioriterar miljö- och kvalitet.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en kostnadsfri offert inom 24 timmar?

Vad kostar kontorsstädning på Tjörn?

Hos de flesta företag städar vi minst en gång i veckan och lämpligen anpassas städfrekvensen även efter säsong då behovet ofta skiljer sig markant mellan årstiderna.

Sitter ert företag på Tjörn och är intresserade av att anlita kontorsstädning är ni varmt välkomna att kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi gärna mer. Via länken nedan kan ni även fylla i några korta uppgifter så återkommer vi till er med en offert utan kostnad. Har ni andra frågor eller funderingar som berör kontorsstädning är ni välkomna att höra av er till oss.

 

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Tjörn även:

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.