Hemstädning

Hemstädning på dina villkor

Låt oss göra din vardag lite enklare genom att hjälpa dig med din hemstädning. Tack vare RUT-avdraget, där du som kund endast betalar 50 procent av arbetskostnaden, är det idag extra förmånligt att få hjälp med löpande städning hemma och du kan därmed frigöra mer tid för dina favoritsysslor.

Få städhjälp till ditt hem

Vi har mångårig erfarenhet av hemstädning och städar idag hushåll i Bohuslän, främst:

Recension

Varför anlita RIAB för städning i hemmet?

  • Vår personal är utbildad och har riktiga löner
    Personal som är utbildad och har fast anställning där samtliga omfattas av kollektivavtal.
  • Ansvarsförsäkring innebär trygghet för kunder och anställda
    Skulle något oförutsett inträffa ligger vår ansvarsförsäkring i bakgrunden som en trygghet.
  • Städning på dina villkor
    Vi vet att du förmodligen vet bäst om hur du vill ha det hemma varför du skall kunna välja när och hur mycket vi ska städa. Vi kommer dock gärna med rekommendationer och utformar en plan tillsammans med dig!
Hemstädning för privatpersoner

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Hemstädning utan bindningstider

På RIAB tror vi att kunder väljer att fortsätta anlita våra tjänster om de tycker vi gör ett bra jobb. Därför har vi inga bindnings- eller uppsägningstider utan du som kund väljer helt och hållet hur ofta och länge du vill anlita oss.

Du bestämmer vad vi städar

Förändringar i städupplägget gör vi på dagen om du skulle önska detta. Det skall vara enkelt och flexibelt att anlita hemstädning hos RIAB.

Kontakta kunnig kundtjänst

Kontakta vår trevliga kundtjänst så går vi igenom vilka städbehov du har i ditt hem. Vi är vana vid att lägga upp skräddarsydda program efter dina önskemål men kan även ge dig tips vad vi tycker är lämpligt.

Vad kostar hemstädning?

När du beställer städhjälp i ditt hem från oss på RIAB så avtalas om antal timmar/tillfälle och städfrekvens. På så vis får du som kund koll på när vi skall komma och städa och hur länge vi städar. Kanske vill du ha veckostädning eller istället städning varannan vecka? Vi är flexibla!

Gratis offert för hemstäd

Kontakta oss om du har några frågor kring hemstädning alternativt klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så återkommer vi till er med en helt förutsättningslös offert.