Vad igår i städningen?

Vi har som städföretag ett basutförande för vad som ingår i vår städning hemma hos dig. Dock finns här en hög grad av flexibilitet där grundidén är att du skall få hjälp med det du önskar av oss så utifrån ett basutbud samt dina behov skapar vi en skräddarsydd städning hos dig. Vi kan exempelvis förutom städning även hjälpa dig att vattna blommor, stryka kläder, mm. Du meddelar ditt behov och vi hjälper dig med det vi kan!

Grundlig städning med effektiva metoder

Städar du själv är det inte ovanligt att man i stressen endast städar lite ”på ytan” och således ej får till en grundlig städning. Genom att leja bort städningen låter du personer som är proffs på att städa och som utför denna tjänst varje dag utföra städningen och då sker detta sannolikt mer effektivt och med högre kvalitet än om du gör det själv.

Vi har hög flexibilitet

En stor fördel med att anlita ett städföretag för sin städning är att man har stor flexibilitet beträffande hur ofta städningen ska ske, samt vad som ska städas vid varje tillfälle.

Utnyttja RUT-avdraget

Städning räknas som en hushållsnära tjänst vilket gör att du har rätt att nyttja RUT-avdraget, vilket innebär att du kan dra av hela 50% av arbetskostnaden. På detta sätt stöttar du även samhället då RUT-avdraget har fungerat som en ”motor” för skapande av arbetstillfällen inom städning ända sedan det infördes.

Lönsam investering

Om man jämför den tid och energi det tar att städa ett helt hem, mot priset det kostar att anlita en städfirma, lönar det sig i princip alltid att ta hjälp med din städning. Städningen hos en städfirma kan kännas dyr vid första anblick, men om du prövar dem och får njuta av vad deras städtjänster kan göra för dig och ditt liv, så upptäcker allt fler personer idag att det är värt varenda krona.