Med fokus på miljö och kvalitet

Rönnäng Industritjänst AB, startades 1998, sen dess har målet varit att utvecklas till ett städföretag som tillfredsställer samtliga behov inom städservice för företag och hem.

Om Rönnäng Industritjänst

Vi är en städfirma som erbjuder skräddarsydda städtjänster för företag inom kontorsstädning, industri- och processtädning, golvvård, byggstädning, fönsterputsning, fasadrengöring med mera. Idag hjälper vi även ett stort antal hushåll med städning hemma genom RUT-avdraget där våra primära tjänster är hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning.

I övrigt kan vi även hjälpa till med kringtjänster såsom mattuthyrning och hygienmaterial. Vi arbetar även med klottersanering och generell sanering i samarbete med OCAB med jour dygnet runt.

Vi är verksamma i Bohuslän och då primärt

RIAB utgörs idag av cirka 100 serviceinriktade och duktiga medarbetare som dagligen utför stora som små uppdrag inom städning där ledord är flexibilitet, kompetens, och snabbhet. Som städföretag är personalen vår absolut viktigaste resurs där vi har ett gott samarbete med Almega och kontinuerlig utbildning av arbetsstyrkan är en självklarhet.