Fönsterputsning

Fönsterputsning för kontor & lokaler

Att hålla kontorets fönster rena höjer totalupplevelsen och ger ett ljusare och trevligare intryck – vilket är bra både för dina medarbetare och blivande kunder.

Trygg & snabb fönsterputsning

Våra fönsterputsare har lång erfarenhet och utför ett snabbt, effektivt men framförallt högkvalitativt jobb! Ingen vill ha en hastig fönsterputsning som lämnar flammigheter och rinnmärken – vi tar fönsterputsningen på allvar.

Fönsterputsning för kontor, industrier och lokaler

Vi kan utföra fönsterputsning i kontor, industrier och andra lokaler. Vi har erfarenhet av att ta oss an alla typer av fönster lokaliserade på många olika ställen. Med hjälp av ett aggregat som producerar ultrarent vatten, kombinerat med långa teleskåpskaft som möjliggör fönsterputsning till en höjd upp till 18 meter, kan vi nå svårplacerade fönster. Detta gör också arbetet mycket säkrare, jämfört med användning av lift eller stegar. Priset blir också billigare då kostnader för lifthyra utgår.

Liftcertifikat för tuff fönsterputsning

I de fall lift och ställning skulle krävas har Rönnäng Industritjänst personal med lång erfarenhet och certifikat för just fönsterputsning med lift och ställning.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en kostnadsfri offert inom 24 timmar?

Vad kostar fönsterputsning för kontor?

Priset på fönsterputsning beror främst på: antal fönster, deras placering och fönstertyp. Men vi räknar gärna ut ett pris på fönsterputsning, anpassat efter just dina behov.

Fönsterputsning i Göteborg & Bohuslän

Rönnäng Industritjänst arbetar med fönsterputsning för företag i främst Stenungsund, Orust, Tjörn, Kungälv, Uddevalla och Ljungskile med omnejd, men kan även ta uppdrag utanför dessa områden.

Kontakta vår kunniga kundtjänst

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring fönsterputsning eller vill ha en offert på fönsterputsning.