Flyttstädning

RIAB i Bohuslän
- för prisvärd och noggrann flyttstädning

Vi utför hundratals flyttstädningar varje år. När du bokar flyttstädning kan du använda dig av RUT-avdraget, vilket gör flyttstädningen mycket prisvärd. Du får 50 % rabatt på arbetskostnaden.

Flyttstäd i Bohuslän & Göteborg

RIAB erbjuder flyttstädning på flera orter i Bohuslän. Men vi kan också ta oss an uppdrag utanför dessa orter:

Kungälv, Stenungsund, Uddevalla, Orust, Tjörn och Ljungskile.

Fördelar med flyttstädning från oss

  • Personal med mycket goda kunskaper om flyttstädning
  • Noggrant med hög effektivitet
  • Garanterat gott resultat via flyttstädsgaranti
  • Prisvärt via RUT-avdrag

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Flyttstädning med garanti!

Låter du RIAB ta hand om din flyttstädning får du alltid en garanti, vilket innebär att skulle det (mot förmodan) dyka upp invändningar vid besiktningstillfället åtgärdas dessa snarast utan extra kostnad. Det skall kännas 100% tryggt att anlita oss för flyttstädning. Vi lever mycket på att upprätthålla ett fortsatt gott rykte där kunder får det de förväntar sig.

Vad innefattar en godkänd flyttstädning?

Det är tyvärr relativt vanligt att just flyttstädningen är något som leder till tvister mellan köpare och säljare av bostaden. Den primära anledningen är att det är mycket lätt att underskatta tiden det tar att genomföra en fullgod flyttstädning kombinerat med bristfällig kunskap kring nivån som krävs – bostaden skall överlämnas till köparen med alla rum perfekt städade från golv till tak. Rent tidsmässigt är kök följt av badrum de rum som kräver mest tid. I köket finns vanligen smuts ingrodd på ytor som städats mycket sällan eller till och med aldrig vilket gör dessa utrymmen mest tidskrävande.

Vad kostar flyttstädning?

Tiden som behöver läggas på en flyttstädning kan variera enormt för två likartade bostäder beroende på hur städning i hushållet tidigare har skötts. Exempelvis kan ett hushåll ha rengjort ugnen varannan månad medan ett annat i princip aldrig har gjort det.

Hur lång tid tar en flyttstädning?

Att ge ett fast pris på flyttstädning (utan att först ha sett bostaden) är därför alltid en chansning som riskerar att slå fel samt ofrånkomligen ger den som utför flyttstädningen incitament att minimera tiden som läggs på uppdraget. Detta för att spara kostnader mot det fasta priset. Vår övertygelse är istället att en öppen dialog med dig som kund kring den förväntade tiden som behöver läggas kombinerat med ett effektivt utförande från vår sida är den överlägset bästa modellen för alla parter.

Kontakta kundtjänst för frågor

Är du intresserad av prisuppgifter för flyttstädning av din bostad eller har allmänna frågor är du välkommen att höra av dig till vår trevliga kundtjänst.