Vad kan jag förvänta mig av en städfirma?

Vi har som städföretag ett basutförande för vad som ingår i vår städning hemma hos dig. Dock finns här en hög grad av flexibilitet där grundidén är att du skall få hjälp med det du önskar av oss så utifrån ett basutförande samt dina behov skapar vi en skräddarsydd städning hos dig. Vi kan exempelvis förutom städning även hjälpa dig att vattna blommor, stryka kläder, mm.

Du meddelar ditt behov och vi hjälper dig med det vi kan!

Grundlig städning med effektiva metoder

Städar du själv är det inte ovanligt att man i stressen endast städar lite ”på ytan” och således ej får till en grundlig rengöring.

Genom att anlita ett städföretag lägger du över städningen på personer som är proffs och gör detta varje dag och således sannolikt utför det dels effektivare och mer kvalitativt än du själv.

Hög flexibilitet

En annan stor fördel med att anlita ett städföretag är att man har stor flexibilitet beträffande hur ofta städningen ska ske, samt vad som ska städas vid varje tillfälle.

Var rädd om din tid!

Tillhör du dem som tycker att den egna städningen hemma känns tråkig samt att det kan vara svårt att få tiden att räcka till för att städa?

Genom att anlita städhjälp sparar du in tiden själva städningen tar och du slipper planera; istället sköter städföretaget detta. Du kan istället lägga tid på något annat såsom exempelvis tid med nära, din hobby eller träning.

Nyttja RUT-avdraget

Anlitar du en städfirma räknas detta som en hushållsnära tjänst har du möjlighet att utnyttja RUT-avdraget, vilket innebär att du kan dra av hela 50% av arbetskostnaden.

På detta sätt stöttar du även samhället då RUT-avdraget har fungerat som en ”motor” för skapande av arbetstillfällen ända sedan det infördes.

Lönsam investering

Om man jämför den tid och energi det tar att städa ett helt hem, mot priset det kostar att anlita en städfirma, lönar det sig i princip alltid att ta hjälp. Ett städföretag kan kännas dyr vid första anblick, men om du prövar dem och får njuta av vad deras städtjänster kan göra för dig och ditt liv, så upptäcker allt fler personer idag att det är värt varenda krona