Hemstädning på Orust

Hemstädning på Orust

Frigör mer tid i din vardag och boka hemstädning hemma på Orust!  Idag gör RUT-avdraget att du endast betalar 50% av arbetskostnaden för din städhjälp. Hos oss kan du få hjälp med städningen alltifrån ett par gånger i veckan till en gång i månaden. Många på Orust pendlar under veckorna, vilket gör att hjälp med städningen i vardagen kan vara mycket välkommet. Det är därför vi erbjuder dig att maximera din ledighet genom att anlända till ett städat hus! Efter en lång arbetsvecka känns det mer lyxigt än du kan ana!

Vår trevliga kundtjänst står till ditt förfogande och delar gärna med sig kring förslag på skräddarsydda hemstädningsprogram efter dina önskemål. Vi kan också ge dig allehanda tips kring vad vi tycker är lämpligt.

Binder man upp sig?

Är du som kund nöjd med vårt arbete är vår tro att du förhoppningsvis fortsätter ge oss förtroendet med städhjälp hos dig. Vi har därför inga bindningstider eller liknande krav på dig som kund utan du bestämmer helt själv hur ofta och hur länge du vill att vi skall komma till dig. Ett enkelt och flexibelt upplägg är något vi tror våra kunder uppskattar.

Hur mycket betalar man för hemstädning på Orust?

Som abonnemangskund hos RIAB brukar vi arbeta med en månadsavgift som baseras på den tid vi kommit överens om skall städas vid varje tillfälle. Har du några funderingar kring hemstädning på Orust eller vill ha en kostnadsfri offert är du varmt välkommen att kontakta oss antingen genom att ringa eller maila alternativt klicka på länken nedan och fylla i uppgifterna så återkommer vi till dig!

Hemstädning för privatpersoner

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Varför skall ni välja RIAB för er hemstädning?

  • Personal med utbildning och riktiga löner – Fast anställning där samtliga omfattas av kollektivavtal samt har genomgått relevant städutbildning.
  • Trygghet via ansvarsförsäkring – Skulle något inträffa som innebär en skada kan både anställda och kunder känna sig trygga via vår ansvarsförsäkring.
  • Vår städning enligt era villkor – Du är den som vet hur du vill ha det i din bostad – när och hur mycket vi skall städa är upp till dig. Dock ger vi gärna tips och rekommendationer om bästa upplägg för hemstädning hos dig.

Hemstädning i övriga Bohuslän

Vi på RIAB har gedigen kunskap kring hemstädning och utför hemstädning på Orust, men även på andra orter i Bohuslän:

  • Hemstädning i Stenungsund
  • Hemstädning i Ljungskile
  • Hemstädning på Tjörn
  • Hemstädning i Uddevalla
  • Hemstädning i Kungälv