Hemstädning i Kungälv

Hemstädning i Kungälv

Kungälv med omnejd är en kärnmarknad för RIAB där vi hjälper ett växande antal hushåll med hemstädning. Eftersom Kungälv ligger lite drygt 2 mil norr om Göteborg är det många som jobbpendlar på vardagarna. Pendling tar tid – tid som ibland skulle behöva spenderas på städning i hemmet. Många Kungälvsbor har därför upptäckt fördelen att ta hjälp med städningen där RUT-avdraget gör detta billigare än många tror.

Ring eller maila vår trevliga kundtjänst så går vi gärna igenom lämpligt städprogram med dig som bor i eller i närheten av Kungälv. Vi lägger upp anpassade städscheman efter dina önskemål men ger dig även rekommendationer vad vi tycker passar för din bostad. 

Anlita RIAB för hemstädning i Kungälv och slipp vardagsstressen!

Hemstädning utan bindningstider

Våra kunder skall endast fortsätta anlita oss på RIAB så länge de ser ett tillräckligt mervärde i att vi hjälper dem med deras hemstädning. Vi arbetar därför inte med bindnings- eller uppsägningstider utan du som kund skall känna att full flexibilitet finns i samarbetet och förändringar i städupplägget kan du begära närsomhelst.

Vad kostar hemstädning i Kungälv?

Som regelbunden kund hos RIAB är det vanliga upplägget att man betalar en fast månadsavgift, baserad på antalet timmar per tillfälle samt städfrekvens. Vill du endast boka ett engångsstäd i form av storstäd ordnar vi givetvis det! Ring eller maila oss om du vill diskutera städning hemma i Kungälv eller vill ha en prisuppskattning för ditt hem. Du kan även klicka på länken nedan och komplettera uppgifterna så återkommer vi till dig med en kostnadsfri offert!

Hemstädning för privatpersoner

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Varför skall ni välja RIAB för er hemstädning?

  • Städutbildad personal med riktiga löner – Utbildad personal med fast anställning som går under kollektivavtal samt har avtalspension och försäkringar.
  • Vår ansvarsförsäkring är din trygghet – Skulle något oförutsett inträffa som innebär att något går sönder kan både du som kund och personal känna en trygghet.
  • Vi städar på dina villkor – Vi ger gärna tips om hur vi skulle lägga upp städningen i ditt hem utifrån vår erfarenhet men i slutändan vet vi att du sannolikt vet bäst om hur du vill ha städat i ditt hem.

Hemstädning i övriga Bohuslän

Förutom hemstädning i Kungälv har vi på RIAB även fått förtroendet att sköta hemstädningen hos ett stort antal hushåll på dessa orter: