Hemstädning i Stenungsund

Hemstädning i Stenungsund

RIABs huvudsäte ligger i Stenungsund, med närheten till den imponerande petrokemin. Många som bor i Stenungsund pendlar varje dag de dryga 5 milen söderut till Göteborg. Att pendla tar, som bekant, tid och ibland kan det vara svårt att få ihop livspusslet. Vi underlättar gärna er vardag genom att ta hand om städningen i ditt hem. Hemstädning är prisvärt på grund av RUT-avdraget. Det gör att fler kan få känna lyxen att komma hem till ett nystädat hem!

För att gå igenom de städbehov ni har i ert hem är ni varmt välkomna att höra av er till vår trevliga kundtjänst. Vi lägger gärna upp ett skräddarsytt program efter dina önskemål men kan även ge tips kring vad vi tycker är lämpligt.

Inga bindningstider vid hemstädning

Förutsatt att vi på RIAB gör ett bra jobb hoppas vi att kunder fortsätter anlita oss. När du bokar hemstädning har vi inga bindnings- eller uppsägningstider utan du som kund väljer helt och hållet hur ofta och hur länge du vill att vårt samarbete skall fortgå. Vill du ändra vilka städmoment/tjänster som ingår gör vi det på dagen. Enkelhet och flexibilitet är ledord när du väljer att anlita Rönnäng Industritjänst.

Vad kostar hemstädning i Stenungsund?

Som abonnemangskund hos RIAB brukar vi ha ett upplägg där du som kund får en fast månadsavgift, baserad på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Kontakta oss om du har några frågor kring hemstädning i Stenungsund alternativt klicka på länken nedan, fyll i uppgifterna så hör vi av oss till dig med en kostnadsfri offert.

Hemstädning för privatpersoner

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Varför välja RIAB för att hjälpa er med hemstädning?

  • Riktiga löner och utbildad personal  – Medarbetarna är utbildade, har riktiga anställningar med försäkringar, kollektivavtal, pension och rättvisa arbetsvillkor.
  • Vår ansvarsförsäkring är din trygghet – Skulle mot förmodan något hända täcker vår ansvarsförsäkring alla eventuella skador.
  • Städning enligt era villkor – Vi städar enligt era önskemål men kommer gärna med tips kring städupplägg som vi tycker skulle vara lämpligt hos er.

Hemstädning i övriga Bohuslän

Förutom i Stenungsund erbjuder RIAB hemstädning  på fler orter i Bohuslän: