Hemstädning på Tjörn

Hemstädning på Tjörn

Frigör mer tid i din vardag och boka hemstädning hemma på Tjörn!  Idag gör RUT-avdraget att du endast betalar 50% av arbetskostnaden för din städhjälp. Hos oss kan du få hjälp med städningen alltifrån ett par gånger i veckan till en gång i månaden. Många på Tjörn pendlar under veckorna, vilket gör att hjälp med städningen i vardagen kan vara mycket välkommet. Det är därför vi erbjuder dig att maximera din ledighet genom att anlända till ett städat hus! Efter en lång arbetsvecka känns det mer lyxigt än du kan ana!

Vår trevliga kundtjänst står till ditt förfogande och delar gärna med sig kring förslag på skräddarsydda hemstädningsprogram efter dina önskemål. Vi kan också ge dig allehanda tips kring vad vi tycker är lämpligt.

Bindningstider?

Du som kund skall endast fortsätta anlita våra tjänster om du tycker vi gör ett bra jobb. Vid bokning av hemstädning hos oss får du därför inga bindnings- eller uppsägningstider och justeringar i städupplägget gör vi på dagen om du skulle önska detta. Vid hemstädning är enkelhet och flexibilitet något vi vet våra nuvarande kunder uppskattar.

Vad betalar man för hemstädning på Tjörn?

Vid bokning av hemstädning hos oss på RIAB avtalas vanligen om hur ofta och länge vi skall städa vid varje tillfälle. Oavsett om du vill ha veckostädning, städning varannan vecka eller en gång i månaden finner vi ett bra upplägg för ditt hem som du blir nöjd med. Kontakta oss om du har några frågor kring hemstädning på Tjörn alternativt klicka på länken nedan, fyll i uppgifterna så återkommer vi så snart som möjligt till dig med en helt förutsättningslös offert!

Hemstädning för privatpersoner

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Varför välja Rönnäng Industritjänst för er hemstädning?

  • Riktiga löner och utbildad personal – utbildade medarbetare som har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, pension och rättvisa arbetsvillkor.
  • Ansvarsförsäkring som innebär trygget för dig – vår ansvarsförsäkring täcker eventuella skador om något mot förmodan skulle inträffa när vi är hos er och städar.
  • Städning på dina villkor – dina önskemål är grunden när vi tillsammans utformar ett optimalt städprogram hos dig dock kommer vi gärna med tips om vad vi tycker är lämpligt baserat på vår erfarenhet.
  • Nöjd kund-garanti – bedömning av städresultat är ofta subjektivt – är du inte helt nöjd med vårt jobb, åtgärdar vi så snart som möjligt!

Hemstädning i övriga Bohuslän

Hemstädning är ett av RIABs nyckelsegment och förutom på Tjörn har vi idag en bred bas av hushåll som återkommande kunder i övriga Bohuslän:

  • Hemstädning i Stenungsund
  • Hemstädning på Orust
  • Hemstädning i Ljungskile
  • Hemstädning i Uddevalla
  • Hemstädning i Kungälv