Kontorsstädning i Kungälv

Kontorsstädning i Kungälv

Vi på RIAB har lång erfarenhet av städning i miljöer såsom kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag och offentliga ytor. Detta har gjort att vi utarbetat effektiva städmetoder där god kvalitet är ett ledord. Vi sätter ett stort värde på att vara lyhörda för våra kunders önskemål och förväntningar så att vi kan utveckla städningen tillsammans.

Våra kunder brukar vanligtvis utöver den regelbundna kontorsstädningen ha ett löpande underhåll i form av fönsterputsning och golvvård. I tillägg till kontorsstädning erbjuder RIAB även mycket konkurrenskraftiga priser på inköp och hantering av förbrukningsmaterial men även entrémattor. Förutom sänkta kostnader är fördelen för er som kund att ni då kan slippa hanteringen av detta!

RIABs fokus på kvalitet- och miljö

Vi märker hela tiden av ett ökat fokus på kvalitets- och miljöarbetet hos våra kunder och får allt oftare frågor kring hur vi säkerställer rätt kompetens inom desssa områden. Ert företag med gott samvete kan anlita oss och veta att ni samarbetar med en städleverantör som prioriterar och ligger i framkant inom miljö- och kvalitetsarbetet.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en kostnadsfri offert inom 24 timmar?

Vad kostar kontorsstädning i Kungälv?

Vi brukar ha ett upplägg hos våra kontorsskunder med en fast månadsavgift som baseras på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle vilket vanligen även anpassas efter årstid då behovet skiljer sig åt. Kontakta oss om du har några frågor kring kontorsstädning eller vill diskutera pris för ert kontor. Alternativt klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så återkommer vi till er med en kostnadsfri offert!

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Kungälv även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.