Kontorsstädning i Stenungsund

Kontorsstädning i Stenungsund

Vi på RIAB har lång erfarenhet av städning i miljöer såsom kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag och offentliga ytor. Detta har gjort att vi utarbetat effektiva städmetoder där god kvalitet är ett ledord. Vi sätter ett stort värde på att vara lyhörda för våra kunders önskemål och förväntningar så att vi kan utveckla städningen tillsammans.

Våra kunder brukar vanligtvis utöver den regelbundna kontorsstädningen ha ett löpande underhåll i form av fönsterputsning och golvvård. I tillägg till kontorsstädning erbjuder RIAB även mycket konkurrenskraftiga priser på inköp och hantering av förbrukningsmaterial men även entrémattor. Förutom sänkta kostnader är fördelen för er som kund att ni då kan slippa hanteringen av detta!

Rönnäng Industritjänsts kvalitets- och miljöarbete

Vi tror att kvalitets- och miljöarbetet kommer att bli alltmer viktigt som konkurrensmedel bland lokalvårdsaktörer varför vi arbetar aktivt med dessa områden. Detta betyder att ni med gott samvete kan anlita oss som städleverantör och veta att ni arbetar med en part som ligger i framkant i sitt miljö såväl som kvalitetsarbete.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en kostnadsfri offert inom 24 timmar?

Vad kostar kontorsstädning?

Som avtalskund hos Rönnäng Industritjänst i Stenungsund brukar vi ha ett upplägg med en fast månadsavgift som baseras på det antal timmar vi kommit överens om att vi ska städa vid varje tillfälle. Kontakta oss om du har några frågor kring kontorsstädning eller vill få en prisuppgift. Alternativt klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så återkommer vi till er med offert!

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Stenungssund även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.