Kontorsstädning på Orust

Kontorsstädning på Orust

Vi på RIAB har lång erfarenhet av städning i miljöer såsom kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag och offentliga ytor. Detta har gjort att vi utarbetat effektiva städmetoder där god kvalitet är ett ledord. Vi sätter ett stort värde på att vara lyhörda för våra kunders önskemål och förväntningar så att vi kan utveckla städningen tillsammans.

Våra kunder brukar vanligtvis utöver den regelbundna kontorsstädningen ha ett löpande underhåll i form av fönsterputsning och golvvård. I tillägg till kontorsstädning erbjuder RIAB även mycket konkurrenskraftiga priser på inköp och hantering av förbrukningsmaterial men även entrémattor. Förutom sänkta kostnader är fördelen för er som kund att ni då kan slippa hanteringen av detta!

Kvalitets- och miljöarbete är nyckelord för oss

Kvalitets- och miljöarbete hos RIAB

Vi ser hur vikten av ett aktivt kvalitets- och miljöarbete hos städleverantörer bara ökar. Vi jobbar därför löpande med att förbättra oss inom dessa områden. Anförtror ni RIAB med er kontorsstädning vet ni därför att ni får en leverantör som ligger i framkant inom miljö- och kvalitet.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en kostnadsfri offert inom 24 timmar?

Vad kostar kontorsstädning på Orust?

Majoriteten av våra kontorskunder har städning minst en gång i veckan och det är heller ej ovanligt att frekvensen anpassas efter årstid eftersom behovet kan skilja sig markant beroende på väderlek.

Är ert företag baserat på Orust och är intresserade av att anlita städning av kontoret så kontakta gärna vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer. Fyller ni i länken nedan återkommer vi även till er så snart som möjligt med en  kostnadsfri offert. Vid övriga frågor eller funderingar kring kontorsstädning får ni förstås även höra av er till oss.

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Orust även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.