Fasadtvättning i Kungälv

Fasadtvättning i Kungälv

Kungälv är nära havet. De salta och hårda vindarna sätter spår på husfasaden. Ditt hus blir konstant angripet av alger, mögel, lavar, sot och fett. Har du dessutom en vit fasad så syns smuts och beläggningar extra mycket. Förutom estetiska anledningar bidrar du till att sakta in och minska vittringsprocesser (i och med att fasadens PH-värde sjunker) när du regelbundet rengör fasaden. Ta därför hand om ditt hus genom att anlita proffs för fasadtvätt. Det både bibehåller och ökar värdet på ditt hus – samtidigt som du får ett trevligt och fint utseende på ditt hem eller fritidshus!

Fasadrengöring med skonsamma metoder

RIAB använder ultrarent vatten vid fasadtvättningen, vilket är en skonsam metod för både fasadens ytor och miljön, eftersom kemikalier undviks. Ultrarent vatten är helt vanligt vatten som filtrerats många gånger i ett specialaggregat. I processen eliminerar mineraler, metaller, salter och lösta gaser. Som en förenklad förklaring strävar det renade och oladdade vattnet efter att åter bli laddat, vilket gör att det får en aggressiv och upplösande verkan och fungerar i likhet med traditionellt lösningsmedel mot smuts och fett.

Fasadrengöring för privatpersoner

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Vad kostar fasadtvättning i Kungälv?

Har du en villa eller ett fritidshus i Kungälv och vill anlita något som kan utföra en bra fasadtvätt? Funderar du på vad en fasadrengöring kan kosta? För att räkna ut ett så korrekt pris som möjligt måste man ta vissa parametrar i beaktning. Bostadens storlek och typ av fasad samt skick är avgörande för priset på en fasadtvättning. Kontakta oss om du har funderingar kring tvättning av din fasad eller vill ha en prisuppgift så berättar vi mer!

Givetvis kan du använda dig av ROT-avdraget för fasadtvättningen och låter du oss putsa dina fönster samtidigt gäller förstås RUT-avdraget för detta! Genom att fylla i uppgifter nedan kan du även få en kostnadsfri offert!

Fasadtvätt i övriga Bohuslän

RIAB erbjuder fasadrengöring i Kungälv men även i fler städer i och kring Bohuslän samt i Västra Götaland:

  • Fasadtvätt i Stenungsund
  • Fasadtvätt i Uddevalla
  • Fasadtvätt i Ljungskile
  • Fasadtvätt på Orust
  • Fasadtvätt på Tjörn