Fasadtvättning i Ljungskile

Fasadtvättning i Ljungskile

Ljungskile gränsar till västerhavet. De salta och hårda vindarna sätter spår på husfasaden. Ditt hus blir konstant angripet av alger, mögel, lavar, sot och fett. Har du dessutom en vit fasad så syns smuts och beläggningar extra mycket. Förutom estetiska anledningar bidrar du till att sakta in och minska vittringsprocesser (i och med att fasadens PH-värde sjunker) när du regelbundet rengör fasaden. Ta därför hand om ditt hus genom att anlita proffs för fasadtvätt. Det både bibehåller och ökar värdet på ditt hus – samtidigt som du får ett trevligt och fint utseende på ditt hem eller fritidshus!

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Skonsamma metoder med ultrarent vatten

RIABs fasadtvättning blir mycket skonsam mot de ytor som rengörs eftersom endast ett lågt tryck används i kombination med ultrarent vatten. Med de långa teleskåpsskaften kan vi även undvika att arbeta från lift och ställningar vilket skapar både säkerhet och god effektivitet i arbetet.

Ultrarent vatten innebär att vattnet har filtrerats och avjoniserats i ett aggregat vilket tar bort salter, mineraler, metaller och lösta gaser. I sin strävan att åter ta upp laddningar får då vattnet egenskapen att det blir ”aggressivt” mot smutsen och beter sig i likhet med ett traditionellt lösningsmedel mot smuts och fett.

Vad kostar fasadtvättning?

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor kring fasadtvättning eller vill höra dig för om prisuppgift för fasadtvätt av ditt hus i och omkring Ljungskile. När du beställer fasadrengöring har du rätt att använda dig av ROT-avdraget och väljer du att låta oss putsa dina fönster samtidigt gäller givetvis också RUT-avdraget på den tjänsten. Via länken nedan kan ni även fylla i uppgifter så återkommer vi till er med en kostnadsfri offert!

Fasadrengöring i övriga Bohuslän

RIAB utför främst fasadtvätt i och kring dessa orter i Bohuslän, men vi kan även ta uppdrag i Västra Götaland:

  • Fasadtvätt i Stenungsund
  • Fasadtvätt på Orust
  • Fasadtvätt på Tjörn
  • Fasadtvätt i Kungälv
  • Fasadtvätt i Uddevalla