Fasadtvättning i Stenungsund

Fasadtvättning i Stenungsund

Stenungsund gränsar till Västerhavet. De salta och hårda vindarna sätter spår på husfasaden. Ditt hus blir konstant angripet av alger, mögel, lavar, sot och fett. Har du dessutom en vit fasad så syns smuts och beläggningar extra mycket. Förutom estetiska anledningar bidrar du till att sakta in och minska vittringsprocesser (i och med att fasadens PH-värde sjunker) när du regelbundet rengör fasaden. Ta därför hand om ditt hus genom att anlita proffs för fasadtvätt. Det både bibehåller och ökar värdet på ditt hus – samtidigt som du får ett trevligt och fint utseende på ditt hem eller fritidshus!

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Vad kostar fasadtvättning?

Ditt hus storlek och typen av fasad är faktorer som påverkar priset för fasadrengöring. Givetvis kan du nyttja ROT-avdraget och ber du oss samtidigt putsa dina fönster kan du förstås även använda dig av RUT-avdraget! Kontakta vår trevliga kundtjänst vid allmänna frågor kring fasadrengöring eller om du vill ha en prisuppgift för fasadtvätt. Du kan även klicka på länken nedan så sänder vi er en offert utan kostnad!

Fasadrengöring i övriga Bohuslän

Förutom i Stenungsund så utför RIAB även fasadtvätt i och kring främst dessa orter i Bohuslän, men vi kan även ta uppdrag i Västra Götaland:

  • Fasadtvätt i Ljungskile
  • Fasadtvätt på Orust
  • Fasadtvätt på Tjörn
  • Fasadtvätt i Kungälv
  • Fasadtvätt i Uddevalla