Fasadtvättning i Uddevalla

Fasadtvättning i Uddevalla

Alger, mögel, lavar, sot och fett är fasadens främsta fiender. Fasaden ser nedgången ut och de orsakar slitage genom att vittringsprocesser sätts igång som försämrar fasadens kvalitet.

De salta och hårda vindarna sätter också spår på husfasader. Ditt hus blir konstant angripet av alger, mögel, lavar, sot och fett. Har du dessutom en vit fasad så syns smuts och beläggningar extra mycket. Förutom estetiska anledningar bidrar du till att sakta in och minska vittringsprocesser (i och med att fasadens PH-värde sjunker) när du regelbundet rengör fasaden. Ta därför hand om ditt hus genom att anlita proffs för fasadtvätt. Det både bibehåller och ökar värdet på ditt hus – samtidigt som du får ett trevligt och fint utseende på ditt hem eller fritidshus!

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Vad kostar fasadtvättning i Uddevalla?

Bostadens storlek och fasadtyp är avgörande faktorer för priset på fasadtvättningen och något vi kommer fråga om vid bokning. Givetvis kan du nyttja ROT-avdraget och får vi förtroendet att även fönsterputsa på samma gång kan du förstås använda RUT-avdraget! Vår kundtjänst svarar gärna på frågor gällande fasadrengöring och prisuppgifter för er bostad. Via länken nedan kan du även få oss att sända er en offert utan kostnad!

Fasadrengöring i övriga Bohuslän

Förutom i Uddevalla så utför RIAB även fasadtvätt i och kring främst dessa orter i Bohuslän, men vi kan även ta uppdrag i Västra Götaland:

  • Fasadtvätt i Stenungsund
  • Fasadtvätt på Orust
  • Fasadtvätt på Tjörn
  • Fasadtvätt i Kungälv
  • Fasadtvätt i Ljungskile