Fasadtvättning på Orust

Fasadtvättning på Orust

På Orust är havet aldrig långt borta. De salta och hårda vindarna sätter spår på husfasaden. Ditt hus blir konstant angripet av alger, mögel, lavar, sot och fett. Har du dessutom en vit fasad så syns smuts och beläggningar extra mycket. Förutom estetiska anledningar bidrar du till att sakta in och minska vittringsprocesser (i och med att fasadens PH-värde sjunker) när du regelbundet rengör fasaden. Ta därför hand om ditt hus genom att anlita proffs för fasadtvätt. Det både bibehåller och ökar värdet på ditt hus – samtidigt som du får ett trevligt och fint utseende på ditt hem eller fritidshus!

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Vad kostar fasadtvättning?

Husets storlek och fasadtyp påverka priset på en fasadtvättning. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid allmänna frågor kring fasadrengöring eller vill ha en prisuppgift för ditt hem. Självklart kan du använda ROT-avdraget och låter du oss putsa fönster på samma gång kan du förstås nyttja RUT-avdraget! Alternativt klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna så återkommer vi till er med en kostnadsfri offert!

Fasadtvätt i övriga Bohuslän

Förutom på Orust så utför RIAB även fasadtvätt i och kring dessa orter i Bohuslän, men vi kan även ta uppdrag i Västra Götaland:

  • Fasadtvätt i Stenungsund
  • Fasadtvätt i Ljungskile
  • Fasadtvätt på Tjörn
  • Fasadtvätt i Kungälv
  • Fasadtvätt i Uddevalla