Fasadtvättning på Tjörn

Fasadtvättning på Tjörn

Alger, mögel, lavar, sot och fett är fasadens främsta fiender. Fasaden ser nedgången ut och de orsakar slitage genom att vittringsprocesser sätts igång som försämrar fasadens kvalitet.

De salta och hårda vindarna sätter också spår på din husfasad. Ditt hus blir konstant angripet av alger, mögel, lavar, sot och fett. Har du dessutom en vit fasad så syns smuts och beläggningar extra mycket. Förutom estetiska anledningar bidrar du till att sakta in och minska vittringsprocesser (i och med att fasadens PH-värde sjunker) när du regelbundet rengör fasaden. Ta därför hand om ditt hus genom att anlita proffs för fasadtvätt. Det både bibehåller och ökar värdet på ditt hus – samtidigt som du får ett trevligt och fint utseende på ditt hem eller fritidshus!

Om du har ett vitt eller ljust hus på Tjörn så kommer smutsen synas extra snabbt. Boka därför in regelbunden fasadtvätt utförd av proffs! Ett rent hus är en god investering!

Fasadtvättningen är skonsam mot de ytor som rengörs då endast ett lågt tryck används. Med de långa teleskåpsskaften kan vi även undvika att fasadtvätta från lift och ställningar vilket ger god säkerhet och effektivitet i arbetet.

Lokalvård
& städ sedan 1998

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Vad kostar fasadtvättning på Tjörn?

Storlek och typ av fasad är aspekter som styr priset på en fasadtvättning. ROT-avdraget kan ni förstås nyttja och får vi putsa era fönster på samma gång gäller RUT-avdraget! Vår trevliga kundtjänst står till ert förfogande både vid allmänna frågor kring fasadtvättning eller för att ge en prisuppgift. Via länken nedan kan ni även få en kostnadsfri offert!

Fasadtvätt i övriga Bohuslän

Förutom på Tjärn så utför RIAB fasadtvätt främst i och kring dessa orter i Bohuslän, men vi kan även ta uppdrag i Västra Götaland:

  • Fasadtvätt i Stenungsund
  • Fasadtvätt på Orust
  • Fasadtvätt i Ljungskile
  • Fasadtvätt i Kungälv
  • Fasadtvätt i Uddevalla