Kontorsstädning

Kontorsstädning på Orust

Anlita en flexibel leverantör med lång erfarenhet av kontorsstädning!

Vi städar hos många företag varje dag och har gjort så under många år. En välstädad arbetsplats är mycket viktigt för trivseln men även för hälsan hos era medarbetare.

Innan start behöver vi titta på era lokaler för att gå igenom era önskemål. Vi har stora vana av att lägga upp skräddarsydda städprogram av kontor och är övertygade om att vi kommer finna en modell som ni är nöjda med.

Har ni även behov av regelbunden golvvård för att underhålla era golv eller fönsterputsning ordnar vi förstås detta. Utöver städning av ert kontor erbjuder RIAB även kringservice i form av inköp och hantering av förbrukningsmaterial men vi kan även ta hand om era entrémattor till mycket konkurrenskraftiga priser.lokalvard-stad

Kvalitets- och miljöarbete hos RIAB

Vi ser hur vikten av ett aktivt kvalitets- och miljöarbete hos städleverantörer bara ökar. Vi jobbar därför löpande med att förbättra oss inom dessa områden vilket vår ISO 14001 och 9001 certifiering (miljö- och kvalitet) syftar till. Anförtror ni RIAB med er kontorsstädning vet ni därför att ni får en leverantör som ligger i framkant inom miljö- och kvalitet.

Vad kostar kontorsstädning på Orust?

Majoriteten av våra kontorskunder har städning minst en gång i veckan och det är heller ej ovanligt att frekvensen anpassas efter årstid eftersom behovet kan skilja sig markant beroende på väderlek.

Är ert företag baserat på Orust och är intresserade av att anlita städning av kontoret så kontakta gärna vår trevliga kundtjänst så berättar vi mer. Fyller ni i länken nedan återkommer vi även till er så snart som möjligt med en  kostnadsfri offert. Vid övriga frågor eller funderingar kring kontorsstädning får ni förstås även höra av er till oss.

Rönnäng Industritjänst erbjuder kontorsstädning på flertalet orter norr om Göteborg och förutom i Orust även i

Vi kan dock ta större uppdrag även utanför dessa regioner.

Kontakta oss för skräddarsydd offert!

JAG VILL HA OFFERT