Flyttstädning i Kungälv

Flyttstädning i Kungälv

Ska du flytta ifrån, inom eller till Kungälv? Vill du kanske då anlita en städfirma för flyttstädningen?

Vi på RIAB har lång erfarenhet av att utföra flyttstädning i och kring Kungälv. Vi kan och känner till de metoder som krävs för att på effektivast sätt åstadkomma ett fullgott resultat.

Via RUT-avdraget får du även en 50% rabatt på kostnaden för vårt arbete, vilket gör din flyttstädningen mycket prisvärt.

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Flyttstädning du garanterat blir nöjd med

Vi garanterar er en flyttstädning med ett resultat ni är nöjda med! Skulle ni mot förmodan ha några invändningar vid besiktningstillfället åtgärdar vi detta utan fördröjning och kostnad. Det är mycket viktigt för oss att upprätthålla ett fortsatt gott rykte där kunder får det de förväntar sig och väljer man att anlita RIAB för flyttstädningen skall det känns tryggt!

Vad kostar flyttstädning i Kungälv?

Hur mycket tid en flyttstädning tar kan skilja sig mycket mellan två i princip likadana bostäder beroende på hur städning tidigare skötts. Vissa hushåll kan exempelvis ha rengjort sin ugn ofta medan andra gjort det väldigt sällan. Därför är det alltid en stor chansning att ge ett fast pris utan att först ha besiktat bostaden. Dessutom gör ett fast pris ofrånkomligen att städfirman får ett incitament att lägga så lite tid som möjligt på uppdraget för att spara kostnader givet det fasta priset vilket är negativt ur kvalitetssynpunkt. Med vår erfarenhet av flyttstädningar är vår starka övertygelse istället att en öppen dialog med dig som kund kring den förväntade tiden som behöver läggas på din typ av bostad kombinerat med ett effektivt utförande från vår sida är den överlägset bästa modellen för alla parter.

Har du fler frågor?

Har du ett hus eller en lägenhet i Kungälv och behöver flyttstädning? Vi på RIAB svarar mer än gärna på de frågor ni har kring flyttstädning i Kungälv och ni är varmt välkomna att kontakta vår trevliga kundtjänst eller fyll i vårt formulär för offert för att flyttstäda hos er.

Flyttstädning i övriga Bohuslän

Förutom i Kungälv erbjuder RIAB även flyttstädning i och kring följande städer i Bohuslän: