Flyttstädning i Stenungsund

Flyttstädning i Stenungsund

Vi har mångårig erfarenhet av att utföra flyttstädningar i och runt Stenungsund. Kanske har du sålt ditt fritidshus eller din villa och vill anlita en städfirma för flyttstädningen? Priset på flyttstädning har blivit billigare på grund av möjligheten att använda RUT-avdraget. Du får dra av 50% på arbetskostnaden. Unna dig lite vardagslyx – låt oss på RIAB ordna med städningen när du ska flytta.

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Flyttstädning du kan vara nöjd med!

Vi vågar lämna garanti för de höga krav på renlighet som skall åstadkommas vid en godkänd flyttstädning. Skulle därför några invändningar dyka upp vid besiktningstillfället är detta något vi hanterar omgående. Lämnar du ansvaret för flyttstädningen till oss på RIAB är vårt mål att det skall kännas 100% tryggt! Du kan med gott samvete lägga din tid på annat!

Vad kostar flyttstädning i Stenungsund?

Den tid som behövs på ett flyttstäd kan variera avsevärt för två i princip likadana bostäder beroende på hur städning i hemmet tidigare skötts. Exempelvis kan ugnen i ett hushåll vara rengjord varannan månad medan detta mycket sällan har gjorts i ett annat. Detta kan påverka tiden det tar att rengöra en bostad. Att kommunicera ett fast pris utan att ha besiktat bostaden är därför alltid en stor chansning som riskerar att slå fel. Vår övertygelse efter många års erfarenhet av flyttstädning är istället att en öppen dialog med dig som kund kring den förväntade tiden som behöver läggas på din bostadstyp kombinerat med ett effektivt utförande via rätt metoder och erfaren personal från vår sida är den överlägset bästa modellen för alla parter.

Har du fler frågor?

Går du och funderar på att anlita flyttstädning är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst för generella frågor. Vill du ha en offert direkt kan du fylla i vårt formulär »

Flyttstädning i övriga Bohuslän

Kanske söker du efter en städfirma som utför flyttstädning på andra orter i Bohuslän? Vi på RIAB erbjuder våra städtjänster främst i och kring följande orter: