Flyttstädning på Orust

Flyttstädning på Orust

RIAB har lång erfarenhet av att utföra flyttstädningar på Orust för fritidshus såväl som villor. Vi vågar påstå att vi är experter på området! RUT-avdraget gör dessutom att ni kan anlita oss med en 50% rabatt på arbetskostnaden varför flyttstädningen blir mycket prisvärd! Anlita oss och lägg tiden på packning och inredning av er nya bostad istället!

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

En flyttstädning alla parter är nöjda med!

Ni är garanterade ett fullgott resultat om ni anlitar RIAB för er flyttstädning. Eventuella invändningar som kan komma vid besiktning efter avslutat jobb korrigerar vi direkt och utan extra kostnad. Vi är tillräckligt erfarna inom flyttstädningar för att våga göra en sådan utfästelse så att du som kund skall ni kunna känna dig helt trygg om du anlitar RIAB för flyttstädningen. Slipp krångel och bekymmer – anlita en proffsig flyttfirma för flyttstädningen!

Vad kostar flyttstädning på Orust?

Inget hus är det andra likt. Hur lång tid en flyttstädning tar kan skilja sig markant mellan två likartade bostäder beroende på hur välstädade dessa är till att börja med. Att ge ett fast pris för en flyttstädning utan att ha sett bostaden i fråga är därför alltid en chansning som riskerar att slå fel för både kund och för den som utför flyttstädningen. Vår starka övertygelse är istället att ha en öppen dialog med dig som kund kring den i normalfallet förväntade tiden som en flyttstädning av er typ av bostad kan ta. Vi anser att detta, i kombination med välplanerat och effektivt utförande från vår sida, är den överlägset bästa modellen för alla parter.

Har du fler frågor?

Kontakta vår kundtjänst beträffar allmänna frågor. Vill du ha en offert direkt angående flyttstädning på Orust så kan du fylla i vårt formulär för offert »

Flyttstädning i övriga Bohuslän

Vi utför inte bara flyttstädning på Orust. Vi arbetar i hela Bohuslän – främst i och kring dessa orter: