Flyttstädning i Uddevalla

Flyttstädning i Uddevalla

Ska du flytta från din villa, lägenhet eller ditt radhus i Uddevalla? Lej bort flyttstädningen till oss och lägg din lediga tid på annat.

Vi på RIAB har lång erfarenhet av att utföra flyttstäd i Uddevalla och arbetar med de metoder som på effektivast sätt åstadkomma ett fullgott resultat i er gamla bostad. RUT-avdraget ger dig 50% rabatt på arbetet, vilket gör det hela mycket prisvärt! Vänta inte! Kontakta oss redan idag så återkommer vi till dig med ett pris på flyttstädning!

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Garanterat gott resultat

RIAB garanterar er en flyttstädning med ett gott resultat. Vi lever mycket på att upprätthålla ett fortsatt gott rykte där kunder får det de förväntar sig. Skulle det därför mot förmodan finnas invändningar efter avslutat arbete är detta något vi korrigerar direkt och utan extra kostnad. Det skall kännas säkert och tryggt att anlita RIAB för flyttstäd.

Vad kostar flyttstädning i Uddevalla?

Ingen bostad är den andra lik. Den ena bostaden kan, sedan tidigare, vara välstädad medan den andra inte är det. För att kunna räkna ut ett pris behöver vi först besiktiga bostaden. Vi vill utföra ett fullgott arbete med bästa resultat. Med många års erfarenhet av flyttstädningar är vår övertygelse istället att en öppen kommunikation med dig som kund kring den förväntade tiden som behöver läggas på din bostad för att du skall få en kostnadsuppskattning, kombinerat med ett effektivt utförande från vår sida är den i särklass bästa modellen för alla parter.

Har du fler frågor?

Kontakta vår trevliga kundtjänst så berättar vi gärna mer om du har funderingar kring flyttstädning i Uddevalla eller vill ha en prisuppskattning. Du kan också fylla i vårt formulär för att få offert direkt »

Flyttstädning i övriga Bohuslän

Vi utför även flyttstädning på andra orter och platser i och kring Bohuslän. Kontakta oss så hjälper vi dig!