Flyttstädning i Ljungskile

Flyttstädning i Ljungskile

Ska du flytta? Har du en lägenhet, ett hus eller fritidshus i Ljungskile? Vi utför åtskilliga flyttstädningar i Ljungskile varje år. Priset på flyttstädning blir billigare på grund av att man kan utnyttja RUT-avdraget! Anlita städfirman RIAB och koncentrera er på packningen och inredningen av ert nya hem – så fixar vi städningen.

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Garanterat gott resultat

Vi garanterar att ni blir nöjda med er flyttstädning i Ljungskile! Tack vare vår erfarenhet inom flyttstädning vågar vi faktiskt lova detta och skulle ni vid besiktning ha invändningar åtgärdar vi utan fördröjning och utan extra kostnad. När ni bokar hos oss enas vi om det praktiska exempelvis hur överlämning av nyckel skall ske.

Vad kostar flyttstädning i Ljungskile?

Tiden som behöver läggas på en fullgod flyttstädning kan skilja sig markant mellan två likartade bostäder beroende på hur välstädade dessa är när vi kommer. I vissa hushåll kan exempelvis köket rengjorts flitigt kontinuerligt genom åren, medan det i andra hem inte är fallet. Detta påverkar tidsåtgången och det är därför svårt att ange ett fast pris för en flyttstädning utan att först ha besiktat bostaden. I tillägg skapar ett fast pris alltid incitament för flyttfirman att lägga ned minimalt med tid på uppdraget för att spara kostnader mot det givna fasta priset. Med vår långa erfarenhet av flyttstädningar har vi istället lärt oss att en öppen dialog med dig som kund kring den förväntade tiden som behöver läggas för din typ av bostad kombinerat med ett välplanerat och effektivt utförande från vår sida är den överlägset bästa modellen för alla parter.

Har du fler frågor?

Kontakta vår kundtjänst för frågor kring din flyttstädning i Ljungskile. Vill du ha offert direkt kan du fylla i vårt formulär »

Flyttstädning i övriga Bohuslän

Förutom i Ljungskile utför RIAB flyttstädningar i och runtom fler städer i Bohuslän: