Flyttstädning på Tjörn

Flyttstädning på Tjörn

Äger du ett sommarhus eller en på Tjörn som du ska sälja? Överlämna flyttstädningen åt oss! Vi på RIAB har mycket lång erfarenhet av flyttstädningar på Tjörn och har god kunskap om nivån som krävs för en flyttstädning. Via RUT-avdraget får du även 50% rabatt på arbetskostnaden, vilket gör det mycket prisvärt att anlita oss för din flyttstädning. Att ta in en städfirma är både tryggt, billigt och framförallt bekvämt. Du kan i lugn och ro ägna dig åt packning och inredning av din nya bostad.

Vet du att du kan få en offert kostnadsfritt inom ett dygn?

Trygg städning med garanterat gott resultat

Låter du RIAB sköta flyttstädningen skall du kunna känna dig 100% säker på ett fullgott resultat. Därför får du en garanti av oss och skulle inte vårt arbete av någon anledning motsvara förväntningarna åtgärdar vi detta direkt och utan extra kostnad. Att anlita RIAB för flyttstädning skall kännas tryggt!

Vad är kostnaden för flyttstädning på Tjörn?

Vi på RIAB använder oss inte av fasta priser vid flyttstädning. När du kontaktar oss och vill ha flyttstädning genomför vi en besiktning av din bostad. Vi räknar fram en tidsåtgång och återkommer till dig med en prisoffert. Anledningen till att vi inte använder oss av fast pris är främst att varje hushåll är unikt. Tidsåtgången för en flyttstädning kan variera markant för två likartade bostäder beroende på hur städningen skötts tidigare. Exempelvis kan det ena hushållet ha rengjort sin ugn en gång i kvartalet medan det andra i princip aldrig har gjort det. Att ge ett fast pris utan att ha sett bostaden är därför en chansning som riskerar att slå fel för bägge parter.

Efter att ha genomfört flyttstädning i många år är vår övertygelse istället att en öppen dialog med dig som kund är det bästa. Vi pratar då om den förväntade tiden som behöver läggas och kommer fram till ett pris som är schysst för bägge parter. Då kan du vara trygg och säker på att du får det du betalat för.

Har du fler frågor?

Är du intresserad av flyttstädning på Tjörn är du välkommen att höra av dig till vår trevliga kundtjänst med frågor om att flyttstäda ditt hem. Du kan även fylla i vårt formulär om du vill ha offert direkt »

Flyttstädning i övriga Bohuslän

Vi utför inte bara flyttstädning på Tjörn. Är du i behov av städning på andra orter i Bohuslän (med omnejd) så kontakta oss: